nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé barátnője

Párkapcsolatáról vallott Fördős Zé – 17 évvel fiatalabb barátnőjével, Sárival már két éve együtt vannak

Ritkán beszél a barátnőjéről A Konyhafőnök sztárja; most elárulta, miért.

Hat éve robbant be a köztudatba, azóta a nézők kedvencévé vált Fördős Zé. A felturbózott Konyhafőnök 43 éves sztárja a Blikknek adott hosszú interjúban a munka és a jövőbeli tervek mellett a 17 évvel fiatalabb szerelméről is beszélt.

Fördős Zé

Fördős Zé már a 7. évadát vezeti A Konyhafőnöknek – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Sárival két éve vagyunk együtt, jól működik a kapcsolatunk, minden szuper, és ennél többet nem is nagyon szoktam mondani kettőnkről. Az előző kapcsolataimból megtanultam, hol kell meghúzni a határt. Nem akarok én titkolózni, csak szeretném a privát életem egy részét nem a nagy nyilvánosság előtt élni. Arról nem is beszélve, hogy Sárit is védenem kell. Édesanyám és a húgom sem szeret szerepelni, nem véletlenül nem látják őket a rajongóim” – vallotta be Fördős Zé.

A műsorvezető – gasztrovlogger azt is elárulta, merre voltak nyaralni. “Sárival voltunk Horvátországban meg a Balatonon, sőt még megyünk is. Körbetekertük a magyar tengert, ráadásul folyamatosan keressük az új éttermeket, gasztrohelyeket, összekötjük a munkát és a kikapcsolódást. A bringázásra rákaptunk mostanában, minden este tekerünk egy kicsit a környéken” – mesélte.

Olvass még Fördős Zéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top