nlc.hu
Sztárok

Kibukott Rékasi Károly fia

Teljesen kiakadt Rékasi Károly fia, Zsigmond

Rékasi Károly fia, Zsigmond komoly döntést hozott, amiben édesapja támogatja.

Idő kellett Rékasi Károlynak, hogy támogassa fiát, Zsigmondot, aki néhány hete éjszakánként őrszolgálatot működtet – írja a Blikk.

“Eleinte nem örültem Zsigmond ötletének, hiszen mi van, ha a kötözködő például kést ránt? Ugyanakkor tudtam, hogy helyesen, férfiként cselekszik. Zsigmond tőlem örökölte a piszkosul nagy igazságérzetét, de a higgadtságát is. Szikár, erős és fürge, ha többen vannak együtt ilyen srácok, férfiak, nincs nagy baj. Most már a legnagyobb drukkere vagyok a mozgalomnak, mert meggyőződtem, hogy a járőrözés alatt nem történik több, mint hogy udvariasan megkérik a rendbontót, ne zaklasson másokat. Remélem, sokan csatlakoznak hozzájuk és egyre többen állnak ki magukért – mondta Rékasi Károly.

Rékasi Károly és fia, Zsigmond

Rékasi Károly fia mozgalmat indított. Fotó: smagpix/ Nagy Zoltán

“A Magyarország, megmentelek mozgalmat azért indítottam el, mert naponta történik hasonló. Embereket aláznak, vernek meg, nőket molesztálnak, időseket zaklatnak és lopnak meg. Nincs annyi rendőr, amennyi ezt megakadályozhatná! Az elmúlt hetekben rengetegen csatlakoztak, ezer támogatónk van, sokuk vállalta a csoportos, legális határokon belüli őrszolgálatot. Nem önbíráskodunk, a randalírozókat udvariasan rendre utasítjuk, szükség esetén rendőrt hívunk, és ha kell, visszatartjuk a hatóság megérkezéséig, akit kell” – árulta el Zsigmond.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia lázadó kamasz volt:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top