nlc.hu
Sztárok

Zeffer András betegsége

Szörnyű betegséggel küzd Zeffer András, a P.Mobil korábbi zenésze

Zeffer András korábban legyőzte a leukémiát, most újabb súlyos betegsége jött elő.

2016. június 24-én Zeffer András váratlanul összeesett, ekkor derült ki, hogy leukémiás. ,,Pokoli kínokat éltem át, óriási fájdalmaim voltak. A feleségem naponta ötször jött be hozzám, az orvos azt mondta neki, hogy bármikor meghalhatok. Többször hoztak vissza a halálból, Istennek dolga van velem. Fel kell nevelnem a két lányom, meg kellett várnom, hogy megszülessen az unokám” – mondta akkor a zenész, aki viszonylag hamar kigyógyult a betegségből.

Zeffer András ismét orvosi ellátásra szorul, még a színpadra is csak segítséggel tud felmenni – írja a Blikk. ,,Súlyos a helyzet, a húsig repedt szét a bőröm, és így még jobban ki vagyok téve annak, hogy a szervezetembe férkőzzön egy kórokozó, ami végzetes is lehet. Ez sajnos a bőrelváltozásokkal járó autoimmun scleroderma betegségem következménye, ami azért elkeserítő, mert 14 éve estem át csontvelő-átültetésen, és ennyi idő elteltével már múlnia kéne, de mintha egyre rosszabb lenne” – mesélte a lapnak, majd megjegyezte: ha a leukémiát túlélte, akkor ez is menni fog.

zeffer andrás

Zeffer András (Fotó: Smagpix)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top