nlc.hu
Sztárok
Curtis válásának részletei

Curtis a munkába menekül a válása alatt

Curtis és felesége, Kriszti házassága már hónapokkal ezelőtt zátonyra futott. A barátok szerint még a párterápia is felmerült, de a kapcsolat már menthetetlen volt.

Bombaként robbant a hír, hogy válik Curtis és felesége válik, és már hónapok óta nincsenek együtt. A rapper és Kriszti a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy különválnak. A történtek azért is leptek meg mindenkit, mert néhány hónapja a közösségi médiában megjelent fotókról még úgy tűnt, nagy a boldogság.

„Hirtelen fellángoló, őrült nagy szerelem volt az övék, senki nem gondolta, hogy valaha is szakítanak. Ám az ismerősök egy ideje tudták, hogy gond van, még a párterápia ötlete is felmerült. Kriszti csalódott volt, az utolsó utáni pillanatig reménykedett, de be kellett látnia, nem működik a kapcsolatuk” – mesélte a Blikknek a pár egyik ismerőse, aki megjegyezte, hogy azért nem tűnhetett fel senkinek a páros szakítása, mert kulturáltan intézték a dolgot.

Curtis

Curtis (Fotó: Instagram)

 „Úgy hiszem, a válással sem lesz gond, hiszen már Doncsi láthatásában is megegyeztek” – mondta a család ismerőse. Krisztiben a barátok tartják a lelket, Curtis pedig a munkába menekül. Hamarosan a Sztárban sztár című műsorban fog szerepelni, válásáról pedig nem akar beszélni.

„A továbbiakban erről nem nyilatkozom, kérném, hogy ezt mindenki tartsa tiszteletben. Jelenleg a Sztárban sztáros feladataimra koncentrálok” – mondja Curtis a Bors megkeresésére.

A rappernek komoly támasza volt Kriszti, amikor 2018 bevonult a drogelvonóra. A házaspár kisfia, Doni 2019 augusztusában született, ami szintén jól hatott a kapcsolatukra, ám egyik nem volt elég ahhoz, hogy három év együttlét után megmenthető legyen a házasságuk.

Olvass még Curtisről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top