nlc.hu
Sztárok

Ilyen nagy már Curtis fia

Hatalmasra nőtt Curtis fia, és az a tekintet…!

Curtis kisfia augusztusban már egyéves lesz. Szerinted kire hasonlít ez a csodás kislegény?
Curtis és felesége Kriszti

2019 augusztusában jött a világra Curtis, és felesége Kriszti első gyermeke. A kisfiú, aki a Doni nevet kapta szüleitől, hatalmas boldogságot hozott a család életébe. Kriszti és Curtis, rendszeresen megosztanak friss fotókat, videókat a fiukról, aki a kommentelők szerint tiszta apja. A frizura külön cuki, de anyukája szerint Doni “rajzolt szája” az igazán aranyos.

View this post on Instagram

Rajzolt szájú👄💛

A post shared by 🇭🇺🇬🇷 🧿my boy Doncsi💙 (@krisztike.09.26) on

A büszke anyuka posztjaiból az is kiderül, hogy Doncsi nem rajong annyira a homokozókért, kivéve, ha a sárban lehet dagonyázni. “Eddig undorodott a homoktól, de olyan szinten, hogy ha leraktam homokba, vagy fűbe, konkrétan elvörösödött,és elkezdett torka szakadtából ordítani… mindennel próbálkoztam, úgy néz ki, a sár bejött.”

A focistából lett rapper bejegyzéseiből is érződik, hogy elképesztően imádja a kisfiát. Egyik posztja pedig arról árulkodik, hogy mennyire boldoggá tenné, ha Domiból focista lenne. “Kisfiam,nem erőltethetem rád a labdarúgást. Soha nem is tenném! De mikor labdával látlak játszani azonnal álmodozni kezdek…Látlak magam előtt Újpest mezben vagy éppen a gyönyörű Magyar válogatott szerelésben. Kérlek ezért ne haragudj rám. Ennyire hadd legyek önző, ha ezt annak lehet nevezni. Bárhova is sodor majd az élet a legfontosabb hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél, pont amilyen most is vagy! Szeretlek, Apa!”

Cukiságok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top