nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly és a férje

Fésűs Nelly: A férjem szinte megköveteli, hogy csinos és szexis legyek

Fésűs Nelly nagyon felszabadítónak érzi, hogy rá meri bízni magát a férjére, Lajos pedig elvárja, hogy a színésznő csinos és szexis legyen.
Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos

Fésűs Nelly a vasárnap este induló Sztárban sztár új évadának az egyik szereplője, az első adásban férfivé fog változni: Máté Péter bőrébe bújva áll majd a színpadra.

A színésznő a Borsnak azt mondta, nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy olyan hangon énekeljen, mint Máté Péter, sokkal nagyobb kihívás lesz számára, hogy ne mozogjon, ne reagáljon a zenére, hiszen a legendás énekes végig a zongora mellett ült.

Fésűs Nelly arról is beszélt a lapnak, hogy férje, Vajtó Lajos mellett igazi nő lehet.

”Ő az a klasszikus férfi, akinek bármikor hátat merek fordítani, szó nélkül megbízhatok benne a szakadék szélén is. Elképesztően felszabadító, hogy merem hagyni, irányítson, ha az élet úgy hozza”

– mondta párjáról Fésűs Nelly.

A színésznő ritkán hord melegítőt és sportcipőt, inkább a nőies ruhadarabokat szereti. Szerencsésnek tartja magát, hogy ilyen alkata van, és úgy gondolja, ha ilyen adottságokat kapott, akkor azt merje is megmutatni. Férje szereti, sőt szinte meg is követeli, hogy csinos, szexis legyen, ha elmennek valahová.

Még több cikk Fésűs Nellyről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top