Sztárok

Elhunyt a kilencvenes évek egyik legismertebb DJ-je

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, a rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

Tegnap reggel találták meg Miami Beach-en a kolumbiai származású DJ, a 49 éves Erick Morillo holttestét – írja a 24.hu. Az ismert zenész halálának oka egyelőre ismeretlen, azonban a WPLG tévécsatorna értesülései szerint a rendőrség már megállapította, hogy nem gyilkosság történt. 

Bár Morillo a kétezres évektől kezdve sikeres szólókarrierbe kezdett, legismertebb alkotása minden bizonnyal a Reel 2 Real nevű duó tagjaként 1994. március 26-án kiadott I Like to Move It című sláger volt, amely Európában hetekig uralta a slágerlistákat, 2005-ben pedig a Madagaszkár című rajzfilm betétdalaként is hallhatták a mozirajongók.

Halála előtt nemi erőszakkal vádolták meg

Erick Morillo még augusztusban adta fel magát a rendőrségen, miután egy nemi erőszakkal kapcsolatban merült fel a neve és a DNS-ét is azonosították az eset helyszínén.

Ahogy a 24.hu írja, Morillo még 2019. decemberében vett részt egy partin, ahonnan többedmagával Miamiben található otthonába távozott. A feljelentés szerint a DJ az egyik nőre szexuális tartalmú megjegyzéseket tett és közeledni is próbált felé, a nő azonban ezt visszautasította. 

Miután később a vendég ittas állapotba került, lefeküdt az egyik szobában található ágyra, reggel azonban meztelenül ébredt fel, a DJ pedig ott állt az ágya mellett – szintén ruha nélkül. 

Egyelőre nincs információ arról, hogy az esetnek mi lesz a folytatása. 

További cikkeink a zene világából:

49 éves korában meghalt DJ Erick Morillo

Erick Morillo 1971–2020 (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top