nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa gyászol

Nyertes Zsuzsa nem tud túllendülni a gyászon

Nyertes Zsuzsát egy orgonakoncert közben újra hatalmába kerítette a gyász.

Nyár elején vesztette el édesapját Nyertes Zsuzsa, aki azóta is mindennap gyászolja őt. A Bors azt írja, a férfit kétszer is megmentette a pacemakere, harmadjára viszont sajnos nem sikerült újraéleszteni. A színésznő édesapja 88 éves volt, ám mivel nagyon közel álltak egymáshoz, a mai napig minden rá emlékezteti. Egy születésnapi orgonakoncerten vett részt, amikor ismét eszébe jutott az édesapja, és elsírta magát. 

„Apu a karanténidőszakot remekül viselte, még örült is, hogy az elmúlt három hónapban anyuval naponta látták Andi húgomat és engem. Előző nap mindig megbeszéltük, mit kell venni, mi legyen ebédre, és másnap ott volt minden a küszöbén. A tragédia napján kértem anyut, hogy adja át a telefont apunak, de ő épp vacsorázott, és azt üzente, hívjam később. Erre már nem került sor. Alig egy óra múlva anyu hívott és zokogva közölte, hogy apu nagyon rosszul lett, a mentők épp akkor érkeztek meg. Rossz előérzettel ugrottam be a párom mellé a kocsiba; percek alatt ott voltunk, sajnos, mégis elkéstünk” – nyilatkozta korábban Nyertes Zsuzsa egy hetilapnak.

nyertes zsuzsa

Nyertes Zsuzsa (Fotó: Smagpix)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top