nlc.hu
Sztárok

Dobó Ági kikészült a Love Bistro forgatásán

Dobó Ági molluscophobiás, a kamerák előtt majdnem elsírta magát

Váratlanul érte Dobó Ágit, ami a Love Bistro forgatásán történt. Látszott rajta, hogy tényleg megviselte a történet.

Három évvel ezelőtt Dobó Ági nyerte a Konyhafőnök VIP versenyét, és már ott kiderült, hogy mennyire komolyan veszi a főzést. A Love Bistro forgatásán is sokszor úgy tűnt, egyedül jobban boldogulna a konyhában és a párja csak útban van, de idővel kezdte látni a közös munka előnyeit. 

Dobó Ági és Kis Csaba a Love bistro forgatásán

Dobó Ági és Kis Csaba a Love bistro harmadik hetén versenyeznek (Fotó: Sajtószoba)

Ági az elmúlt napokban többször kikészült főzés közben, de eddig leginkább azért, mert szinte minden alkalommal kifutottak az időből, az alapanyagokkal viszont nem volt problémája. Eddig. Most azonban kikészült, és látszott rajta, hogy betegesen retteg, majdnem elsírta magát a kamerák előtt félelmében.

“Iszonyatosan félek tőle, annyira gusztustalannak tartom, hogy szerintem nincs más ilyen undorító teremtmény a földön” – magyarázta később a modell. Mint kiderült, tényleg létezik Ágihoz hasonló ember, aki ugyanígy fél a csigáktól, sőt ennek fóbiának van egy megnevezése is: molluscophobia.  

Ők is hősiesen küzdöttek a Love Bistroban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top