nlc.hu
Sztárok

Polgár Tündét egy szexpartin csalta meg Polgár Árpád

Polgár Tündét egy szexpartin csalta meg Polgár Árpád, fotók buktatták le

A hűtlenség témakörét járták körbe a Bréking szereplői, amikor Polgár Tünde elmesélte, hogyan bukott le Árpád, amikor félrelépett.

Polgár Tünde és Polgár Árpád kapcsolata nagyon harmonikus, ezt már több műsorban is láthattuk. A férfi a tenyerén hordozza, és bókokkal halmozza el, amikor csak teheti. Talán éppen ezért annyira meglepő, amit Tünde a Bréking felvételén elmesélt. 

Polgár Tünde Polgár Árpád szexpartis kalandjáról mesél

Polgár Tünde Polgár Árpád szexpartis kalandjáról mesélt a Bérkingben mesélt

„Kicsit naiv voltam az elején, amikor Árpáddal találkoztunk (…). Ki kellett golyóznom egy baráti kört. Én nem tudom, hogy miért olyan idióták a férfiak, hogy elmennek együtt ilyen kanos buliba, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál” – mesélte Tünde, amikor a hűtlenség és a bizalom témákat feszegették a két műsorvezetővel és a vendégekkel. 

Kiderült az is, hogy az ominózus felvételek még mindig megvannak Tündénél, mivel a szexpartin készült fotók ugyanazon a filmtekercsen voltak, amelyiken Tünde és Árpád közös ciprusi nyaralása. 

„Én mentem el a fotókért. Ráadásul, ha tudnátok, kik vannak azokon a képeken, nagyon jól élnék azóta is ebből.”

Demcsák Zsuzsa kérdésére elmondta, hogy férfiakról beszél, mert a nők nem voltak abban a pozícióban, hogy lássa az arcukat. Mindez a kapcsolatuk harmadik-negyedik hetében történt. 

„Próbálta magyarázni, hogy ez előttem volt. Abban a pólóban, amit tőlem kapott.”

Akkor Tünde azt gondolta, hogy nem tud majd ezen túllépni, aztán a saját lelkét vigasztalta azzal, hogy Árpád rossz társaságba keveredett, és nehéz az életmódjából visszalépni. 

„Plusz volt egy üveg drága ital és egy vödör, aminek a segítségével kikezeltem magamból ezt a problémát. Arra a fajta italra azóta sem tudok ránézni.”

Később Árpád hátat fordított a fent említett társaságnak, és ahogy ő maga korábban fogalmazott, hamar rájött, hogy Tünde nem futó kaland lesz az életében. 

Nem Polgár Tünde az egyetlen, aki megnyílt a Bréking felvételén, a mai adásban Demcsák Zsuzsáék és a másik két vendég is mesélt a bizalomról és a párkapcsolatokról.

A Brékingben korábban is meglepő történetek derültek ki: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top