nlc.hu
Sztárok

Újabb 4 maszk az Álarcos énekesben

Álarcos énekes: újabb 4 maszk mutatkozott be

Akár már tippelhetsz is, hogy kik lehetnek a maszk alatt.

Az új zsűritaggal felálló Álarcos énekes vasárnap esti, 2. adásában újabb 8 maszk mutatkozik be a nézőknek és a Nyomozóknak. A show-műsor következő adásának versenyzői közül négyen már meg is mutatták a jelmezüket, és – az álarcosok szokásához híven – ködösítve beszéltek is magukról.

Álarcos énekes

Lesz ám dolga az Álarcos énekes nyomozóinak! (Fotó: RTL Klub)

Megismerhetjük a Cicát, a Bikát, a Röfit és a Kakast – róluk már felkerült egy videó az RTL Klub oldalára.

A Cica elárulta, hogy annyira örül a show-műsorban való szereplésének, hogy egeret lehetett vele fogatni, amikor felkérték. „Annyira boldog voltam, hogyan napokig doromboltam utána” – mondta el.

A Bika bevallotta, hogy számára ez nem csak játék. „Én egy vérbeli bika vagyok, és győzni jöttem. Megmutatom a Detektíveknek, hogy ki is a falu bikája” – jelentette ki.

A Röfi első bemutatkozásából csupán annyit tudtunk meg, hogy ő maximalista, s ez minden bizonnyal a produkcióin is meglátszik majd.

A Kakas elmondta, hogy már korán reggel kukorékolással kezdi a napot. „Délig kukorékolok, aztán körbetáncolom a baromfiudvart, és gyakorlok. A tyúkok az udvarban már kívülről fújják a dalomat” – tette hozzá.

Olvass még az Álarcos énekes 2. évadjáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top