nlc.hu
Sztárok
Kiss Ramónát szapulják, miután az RTL-től a TV2-höz igazolt

Gyűlölet zúdult Kiss Ramónára, sértő üzeneteket kap, amiért a TV2-höz igazolt

Hatalmas meglepetés volt, amikor a TV2 új produkciójának műsorvezetőjeként mosolygott az élő adásban Kiss Ramóna. Amit ezután kapott, arra valószínűleg ő sem számított.

A legnagyobb titokban, 15 perccel a színpadra lépése előtt érkezett Lékai-Kiss Ramóna a TV2 stúdióba, nehogy idő előtt lelepleződjön. Még Stohl András sem tudta, hogy kivel vezeti majd Dancing with the Stars adásait, és hatalmas mosollyal köszöntötte a kolléganőjét, akivel korábban az RTL-műsorokban szerepelt. 

Lekai-Kiss Ramóna és Stohl András a Dancing with the Stars műsorvezetői

Lekai-Kiss Ramóna és Stohl András, a Dancing with the Stars műsorvezetői

Nagyjából ezzel egy időben jelent meg Ramóna közösségi oldalán a bejegyzése, amiben köszönetet mondott az RTL Magyarországnak.

Ezért igazolt át Kiss Ramóna a TV2-höz: 

„Sziasztok!
Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem… 17 éves voltam, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16 éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem, és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli. Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam, hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.
Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.
Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem, és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!
Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta, és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek!
Nemsokára találkozunk!
Lékai-Kiss Ramóna”

Kiss Ramóna a TV2-höz igazolt

Kiss Ramóna az RTL-től a TV2-höz igazolt

Akadtak, akik gratuláltak a műsorvezetőnek, sok sikert kívántak, a több száz bejegyzés között azonban bőven olvasható olyan, amiben pénzéhesnek és gerinctelennek nevezik Ramónát a döntése miatt. Rátett egy lapáttal, amikor Ördög Nóra úgy köszöntötte: „Kiss Ramóna a TV2-ön, fantasztikus! Annyi mindent mondanék… Mondanám, hogy Ramikám, üdv a klubban, de az nem lenne stílszerű, úgyhogy megölelhetlek inkább?”

Kiss Ramóna oldalán több száz hozzászólás olvasható: 

Megnézem
Összes kép (7)

A heves indulatoktól sem mentes hozzászólásokra nem válaszolt a műsorvezető, aki sikert kívánt neki, annak megköszönte. Ahogy egy-egy ember is megértően írta: bár Ramóna csalódást okozott a váltással, nem lehet tudni, mi áll ennek a háttérben. A műsorvezető közösségi oldalán azóta is gyűlnek a megjegyzések, a sok gyűlölködő megjegyzés mellett egyre több a gratuláció is. 

Itt visszanézheted, hogyan üdvözölték Lékai-Kiss Ramónát a Dancing with the Stars bejelentéskor: 

Korábbi hírek Lékai-Kiss Ramónáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top