nlc.hu
Sztárok

Németh Balázs eltűnt az M1 híradójából

Hová tűnhetett Németh Balázs az M1 híradójából?

Hónapok óta nem látni a képernyőn Németh Balázst. Eltűnése rejtélyes.

Több hónapja nem vezette már az M1 híradóját Németh Balázs. Feladatait a többi híradós között osztották el. A Blikk el is érte Némethet, aki azt mondta, az MTVA Sajtóosztálya engedélye nélkül nem adhat interjút. Ők viszont a lap többszöri megkeresésére sem válaszoltak, úgyhogy nem oszlik a homály.

„Közvetett forrásból” viszont úgy értesültek, a furcsa eltűnés mögött az is állhat, hogy Németh Balázs (az időjós, Németh Lajos fia) augusztusban már új műsorra készült, amely szeptembertől indult volna. Akkor jelentették volna be az áthelyezését, de a stáb egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje. Németh is karanténba vonulhatott, az előkészület leállt, és nem akart újraindulni, vélhetően óvatosságból. A patthelyzet miatt belső vita alakulhatott ki.

Németh Balázs, M1 Híradó

Németh Balázs az M1 Híradójában (Forrás: MTVA)

Németh Balázs egyébként nyugodtan nevezhető a köztévé ikonikus figurájának. Év elején miatta figyelmeztette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az M1-et, mert a híradóban úgy fogalmazott: „Primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék… Eddig épeszű ember nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben”. Németh néhány éve is bekerült a hírekbe, mikor kiderült, családja két dohányboltot is nyithatott Nagykovácsiban.

Hírességek karanténban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top