Sztárok

Németh Lajost porig alázta a fia

Soha nem felejti el azt a pillanatot Németh Lajos, amikor látta a gyereke szemében a csalódottságot. Porig alázták a fia szavai, és minderre még ma is élénken emlékszik.

Láttuk már sokféle helyzetben Németh Lajost, aki az időjárás-jelentések kedvéért képes egy fürdőből, egy szál fürdőnadrágban bejelentkezni, ha kell, szívesen bolondozik, és ahogy a saját szavazásunkon is kiderült, ezt imádják a nézők. Az Ázsia Expresszben is megismerhettük egy új oldaláról, kiderült, milyen kitartó és fitt, de nem volt ez mindig így. Legutóbb éppen a Micsoda nők! adásában mesélte el, milyen megalázó helyzetbe került a gyerekei előtt, amikor teljesítenie kellett volna, de elbukott. 

Németh Lajos nem felejti el, hogyan nézett rá a fia

„Életem legnagyobb megaláztatása történt, már 42 éves voltam, amikor volt egy ilyen rövidke kis futóverseny a Margit-szigeten, ahol a két cseperedő gyerekemmel odaestünk. De nem futni mentünk, hanem anyuka főzött otthon szombaton délelőtt, én meg kivittem a gyerekeket a friss levegőre, és beleestünk egy ilyen futóversenybe, ahol 300 métert kellett lefutni” – kezdte Németh Lajos, aki hozzátette, hogy ő akkoriban még a busz után sem sietett, nemhogy bármit edzett volna. A családi futáson járó ajándékot a gyerekei kedvéért meg akarta szerezni, de 150 méter után kis híján elájult. 

„Ahogy behúztak az ajándékért, mert be kellett, hogy húzzanak, innentől kezdve megálltunk, én támogató segítséggel, és Balázs fiam… azt a pillantást soha nem fogom elfelejteni. Én, aki mindig azon dolgoztam, hogy felnézzen rám a gyerek… Nagyon lesajnálóan nézett rám.”

Ezt fokozta, amikor a gyerek megjegyezte: az apjának el kellene gondolkodnia, hogyan is lesz ez majd az öregek otthonában, ha most ilyen állapotban van. 

„Jó szándékúan mondta, de pikírten, és láttam rajta a megsemmisítő pillantást.”

Németh Lajost az élmény arra sarkallta, hogy igenis jobb kondiba kell kerülnie, de ma, két maratonnal a háta mögött is élénken él benne a futóversenyes kudarca.

Nézd vissza, hogyan mesél a megaláztatása részleteiről Németh Lajos:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top