nlc.hu
Sztárok

Németh Lajos fürdőnadrágban a Mokkában

Németh Lajos a Balatonban állva jelentkezett be a Mokkába

Fürdőnadrágra vetkőzött a TV2 időjósa.

A nyári időjárásnak köszönhetően kinyitottak a strandok országszerte, sőt a bátrabbak már fürödtek a Balatonban. A Mokka riportere Balatonszárszón kérdezte Németh Lajost az időjárásról. A meteorológus a Balatonban állva jelentkezett be a TV2 hétfő reggeli műsorába

Mutatjuk:

Németh Lajos,

Németh Lajos a Balaton állva nyilatkozott – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Németh Lajos elárulta, most – a hivatalos mérés szerint – 117 centi a “magyar tenger” vízállása, de 120 centi lenne az ideális. Ezután megmérte a víz hőmérsékletét: a békás hőmérője 20 fokot mutatott. “Kellemesnek mondható, mert a levegő is ilyen 16-18 fok” – jegyezte meg.

Majd a halacskás mintájú úszónadrágba öltözött időjós a következő napok időjárásáról is beszélt: “Most már itt a nyárias meleg, de nem 30 fok fölötti hőmérséklettel. Ez a lényeg! Nem robbanunk bele a hőségbe, kánikulába, hanem szépen, fokozatosan a 25 fokból, a záporokból, zivatarokból megyünk a júniusban várhatóan 28-29 fok körüli nem hőségbe, nem kánikulába. (…) Júliusban, augusztusban viszont sokkal melegebb lesz“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top