nlc.hu
Sztárok

Németh Lajos gigabakija

Hatalmasat bakizott Németh Lajos

Nagyot szólt a meteorológus tévedése.

Németh Lajos igencsak nagyot hibázott korábban a karrierje során, amiért elnézést kellett kérnie mindenkitől. Minderről a Szerencsekerék csütörtöki adásában vallott a TV2 időjósa.

Németh Lajos,

Németh Lajos a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Komoly meteorológiai tévedéseiről faggatta sztárjátékosát a műsorvezető, Kasza Tibi, mire a 72 éves időjós elárulta a 45 éves pályafutása egyik gigabakiját.

„Még a ’90-es években, amikor az volt a prognózisban, és a televízióban is mondtam, hogy »holnap az országban számottevő havazás nem várható«. És nekem van egy ilyen szokásom, hogy – a 8. emeleten lakunk – minden reggel álmosan, de törve nem, kinyitom az erkélyajtót és kinézek. (…) Az volt az benne, hogy számottevő, ami azt jelenti, hogy 1-2 centi eshet, de több nem. Kinyitom az erkélyajtót és megtorpantam. Az erkély körülbelül 30 centis magasságban hóval volt borítva. Többen reklamáltak, hogy nem találják az autójukat, annyi hó esett le. Ilyenkor nem volt mit csinálni. Azt kell mondanom a következő nap, hogy elnézést. (…) Mivel nemcsak az élet útjai, hanem az időjárási frontok útjai is időnként kifürkészhetetlenek, ez egy ilyen eset volt” – mesélte Németh Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top