nlc.hu
Sztárok

A Topmodell főszereplője, Malu Mader

Emlékszel még rá? Így él ma a Topmodell főszereplője, Malu Mader

Malu Mader négy éve visszavonult a szappanoperák világától, a közönség azonban imádja és visszakövetelte a képernyőre.

A Topmodell című sorozatot Brazíliában 1989-ben mutatták be, Magyarországon néhány évvel később adta a televízió. A szappanopera főhősét, Dudát az akkor 23 éves, a libanoni, luxemburgi és portugál felmenőkkel rendelkező Malu Mader alakította. Nem ez volt az első szerepe, ugyanis már 16 éves korától kezdve telenovellákban játszott.

Malu Mader Topmodell

A Topmodell című sorozatban

Mader egészen 2016-ig évente-kétévente forgatott újabb szappanoperát, majd úgy döntött, visszavonul a sorozatok világától. Azóta csupán vendégszerepekben tűnt fel, de a közönség visszakövetelte. Végül rábólintott egy kedvező ajánlatra, így a jövőre bemutatandó Feira das Vaidades című telenovellában újra főszerepet alakít, rajongói nagy örömére. Hazájában ugyanis ma is rendkívül népszerű színésznő, fanclubja van, és a lesifotósok is folyton a nyomában járnak.

Malu Mader Topmodell

Malu Mader ma is népszerű színésznő (Fotó: instagram/portalmalumader)

1990-ben ment férjhez  Tony Bellottóhoz, a Titãs nevű brazil rockzenekar gitárosához, akivel máig is házasságban él. Két fiuk van: João 25, míg Antonio 23 éves. A színésznőnél 2005-ben agyi cisztát találtak, ám sikeres műtéttel eltávolították azt és a betegségből teljesen felépült.

Férje nemrégiben egy rádióinterjúban elárulta: neje legnagyobb álma már jó ideje az, hogy saját filmet készítsen, melynek ő maga a forgatókönyvírója, a rendezője és a főszereplője is. A projekt a koronavírus-járvány előtt már indulóban volt, ám a kialakult helyzet miatt felfüggesztették, azonban amint lehet, folytatják majd.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top