nlc.hu
Sztárok

Akkor és most az Addams Family főszereplői

Mi lett velük? Így néznek ki ma az Addams Family főszereplői

Így élnek ma Morticia, Fester, Wednesday és Pugsley Addams megformálói.

Az Addams Family című, először 1938-ban megjelent képregényből többféle adaptáció is készült az évtizedek folyamán. Mind közül a legikonikusabb az a két mozifilmes adaptáció, melyet 1991-ben, illetve 1993-ban mutattak be, Raúl Juliá, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci és Jimmy Workman főszereplésével. A családfőt, Gomez Addast alakító Puerto Ricó-i színész sajnos még 1994-ben elhunyt. És hogy a többiek hogy élnek manapság? Utánanéztünk…

Morticia és Gomez Addams

Morticia és Gomez Addams

Morticia Addams – Anjelica Huston

Anjelica Huston 69 éves és a mai napig is filmez, igaz, inkább csak mellékszerepekben láthatjuk a vásznon. Legutóbb a Waiting for Anya című háborús drámában tűnt fel, melyet idén januárban mutattak be az Egyesült Államokban. Szinkronmunkákat is vállal, a BoJack Horseman című, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatban több karakternek is kölcsönözte a hangját. Idén ő lett a Gucci Bloom parfüm kampányának egyik arca is.

 Anjelica Huston

Anjelica Huston (Fotó: Mike Coppola/WireImage)

A színésznő még 1992-ben ment feleségül Robert Graham szobrászművészhez, aki 2008-ban elhunyt. A házaspárnak nem született gyermeke.

Huston több jótékonysági szervezet elszánt támogatója, illetve aktivistája. Különösen szívén viseli a veszélyeztetett majomfélék megmentésének ügyét.

Fester Addams – Christopher Lloyd

Christopher Lloyd elsősorban a Vissza a jövőbe-filmek Dokijaként vált legendává, ám nem kevésbé zseniálisan alakította Fester Addams karakterét is. A színész néhány héten belül betölti a 82. életévét, ám a legkevésbé sem él visszavonult nyugdíjas életet. Jelenleg is három filmje vár bemutatásra, illetve további négy van még készülőben. Egy interjújában elmondta: kisebb szerepeket is elvállal és  alacsonyabb költségvetésű produkciókra is igent mond, mégpedig azért, mert nagyon szeret dolgozni és nem elsősorban a pénz vagy a hírverés motiválja.

Christopher Lloyd

Christopher Lloyd (Fotó: Matthew Simmons/Getty Images for SBIFF)

Négyszer volt házas, ám gyermeke soha nem született. Legutóbbi nejétől 2005-ben vált el. Manapság amikor épp nem filmez, rengeteget jár Vissza a jövőbe rajongói találkozókra, ahol a mai napig is élő ikonként tekintenek rá. 

Wednesday, Fester és Pugsley Addams

Wednesday, Fester és Pugsley Addams

Wednesday Addams – Christina Ricci

Christina Ricci idén februárban múlt 40 éves, bár tény, hogy ez nem látszik rajta. Az ezredforduló környékén úgy tűnt, azon gyerekszínészek közé tartozik, akiknek felnőve is sikerül megvetniük a lábukat a Hollywoodban. Olyan produkciókban láthattuk mint a Félelem és reszketés Las Vegasban, Az Álmosvölgy legendája, A síró ember vagy a Prozac Nation. Végül mégsem lett belőle A-listás sztár, ám a mai napig is a színészkedésből él. Az utóbbi években leginkább tévéfilmekben, illetve tévésorozatokban szerepelt.

Christina Ricci

Christina Ricci (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A színésznő 2013-ban ment feleségül James Heerdegenhez, akivel a Pan Am című sorozat forgatásán ismerkedett meg. A házaspár kisfia, Freddie 2014-ben született meg. A színésznő múlt hónapban jelentette be, hogy beadta a válást, illetve védelmet kért férje ellen.

Ricci a Rape, Abuse & Incest National Network (Nemi Erőszak, Zaklatás és Vérfertőzés Elleni Nemzeti Hálózat) szóvivőjeként is tevékenykedik.

Pugsley Addams – Jimmy Workman

Pugsley Addams megformálója, Jimmy Workman az Addams Family után ugyan még feltűnt néhány filmben, ám nem lett belőle színész. A 40 éves férfi a filmiparban dolgozik ugyanakkor, csak épp a kamerák mögött, különféle tévés és filmes produkciók műszaki stábjának tagjaként.    

Jimmy Workman

Jimmy Workman (Fotó: Bobby Bank/Getty Images)

A magánéletét nem teregi ki a nyilvánosság előtt, de úgy tudni, családos ember. Bár sztáréletet nem él, mint az Addams Family egykori szereplőjét, máig is gyakran hívják meg rajongói találkozókra.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top