nlc.hu
Sztárok

FRiss képek Ambrus Attila másfél éves lányáról, Annáról

Igazi kis szőke angyal Ambrus Attila másfél éves lánya, Anna

Februárban lesz kétéves Ambrus Attila lánya, de már most látszik rajta, hogy Anna igazi cserfes gyerek.

Ambrus Attila lánya nem közszereplő, és szeretné Annára bízni, hogy amikor nagyobb lesz, ő maga döntse el mennyire és hogyan használja majd az apja ismertségét. A Vacsorakirály előző heti forgatásán Attila kivételt tett, és amikor vendégül látta Bíró Icát, Muri Enikőt, Szögeczki Ágit és Osváth Zsoltot, akkor bemutatta nekik a gyerekét, a kicsitől pedig mindenki elolvadt. 

Ambrus Attila a lányával, Annával a Vacsorakirályban

Ambrus Attila a lányával, Annával a Vacsorakirályban

„Egyelőre ott tartunk, hogy szolgaként rohangálok oda-vissza, hogy az igényeit kielégítsem, és iszonyatosan rafkós már, tulajdonképpen már egész biztos, hogy örökölt tőlem egy kis fifikát vagy firnyákosságot, mert szinte mindig eléri, amit akar.”

Ambrus Attila a lányával, Annával a Vacsorakirályban

Ambrus Attila a másfél éves lányával, Annával a Vacsorakirályban

Később a vendégekkel Attila beszélt arról is, hogyan mesél majd Annának a múltjáról. Mivel a Viszkis rabló története közismert, mielőbb szeretné majd beavatni, csak azt sajnálja, hogy nincs erre egy tuti recept. 

„Egy biztos, őszinte leszek vele, és elmondom, hogy régen az apukája nagyon sok rosszat csinált, most pedig igyekszik nagyon sok jót tenni.”

Csak azt szeretné, hogy Anna miatta ne sérüljön és miatta ne bántsák. 

Ilyen aranyos szőke kislánya Ambrus Anna, Ambrus Attila gyereke

Ilyen aranyos szőke kislány Ambrus Anna, Ambrus Attila gyereke

Ambrus Attila a magánéletéről mesélt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top