nlc.hu
Sztárok
Kamuhírek terjednek A Konyhafőnök-győztesről

Kamuhírek terjednek A Konyhafőnök-győztes Armandóról, az RTL Klub reagált

Az RTL Klub egy közleményben reagált az Armandóval kapcsolatos álhírekre.

Pénteken kiderült, hogy Armando Mundaraín lett A Konyhafőnök győztese, bezsebelve ezzel a 10 millió forintot. A szerény srác egy perc alatt belopta magát a nézők szívébe, a lendülete és a rajongók szeretete pedig a verseny végéig kitartott. Az utolsó feladatot is a tőle megszokott higgadtsággal kezelte, ami valószínűleg a győzelemig repítette. Az utóbbi pár napban napvilágot látott egy pletyka, amely szerint Armando egy fizetett színész, és így nyerhette meg a versenyt, erről a Promotions cikkében lehetett hosszabban olvasni. Ennek kapcsán megkerestük mi is az RTL Magyarországot, akik a kérdésünkre reagáltak.

Az RTL Klub közleménye:

„Armando Mundaraín nem hivatásos színész. Édesapja, aki már hosszú évek óta nem él családjával, egy dél-amerikai producer, Armando az ő filmjeiben volt látható statisztaként. Emellett dolgozott vendéglátásban is. Ezt a hagyományt folytatta, mikor Magyarországra került. A gasztronómia gyakorlása mellett, jelentkezett statisztaként pár filmforgatásra. A Konyhafőnök megrendelőjétől és gyártójától egyaránt távol áll az efféle szándékos félrevezetés, ezért határozottan visszautasítjuk ezeket a rosszindulatú feltételezéseket!”

armando mundarain

Armando Mundaraín (Fotó: RTL Klub)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top