Hajdú Péter régebben bepróbálkozott Demcsák Zsuzsánál

nlc | 2020. Szeptember 25.
Az Összezárva legfrissebb részéből kiderül, hogy Hajdú Péter korábban bepróbálkozott Demcsák Zsuzsánál.

Péntek este ismét jelentkezik az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a Life TV-n, a vendég ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki meglepő nyíltsággal mesél majd a magánéletéről jelenlegi főnökének. Arra is fény derül, hogy Hajdú Péter régebben megpróbálta ágyba vinni a műsorvezetőt.

„Szerintem abban az életszakaszodban voltál, hogy próbáltál nekem udvarolni, és volt egy mondatod, ami megmaradt bennem” – emlékezett vissza Demcsák Zsuzsa a körülbelül 20 évvel ezelőtt történtekre. A műsorvezetőnek volt egy randija Hajdúval, aki a vacsora után szexuális ajánlatot tett neki. Hajdú láthatóan zavarba jött attól, hogy a történet szóba került, és próbált hárítani.

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában (Fotó: Live TV/Vajda Anita)

„Lehet, hogy egyértelmű voltam vele, de tiszteletlen semmiképp. De szerintem nem akartam a szexet, emlékszem, éppen egy szakítás után voltam, amikor Zsuzsa fent volt nálam, még akkor is váltottunk üzeneteket” – próbálta kimagyarázni magát Hajdú Péter, akinek Demcsák Zsuzsa a fülébe suttogva mesélte el, pontosan mi történt, így a fülesen keresztül Hajdú jelenlegi szerelme is hallhatta azt. Eszter csak jót nevetett a sztorin.

A Blikk kíváncsi volt, hogy mi lett volna, ha Demcsák mégis igent mond jelenlegi főnöke ajánlatára, ezért megkérdezték Hajdú Pétert, milyen tervei voltak akkoriban a műsorvezetővel.

„Nem működött volna hosszú távon, nem vagyunk egymás esetei. Még nyalogattam a sebeimet a szakítás után, gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött ” – vallotta be Hajdú, aki korábban nagy csajozó hírében állt, több futó kalandja és kapcsolata is volt híres hölgyekkel.

Még több cikk az Összezárva Hajdú Péterrel műsor kapcsán:

Exit mobile version