Sztárok

Nagy bejelentést tettek Ördög Nóráék

Bővítette balatoni vállalkozását a házaspár.

Mint arról korábban beszámoltunk, kisboltot nyitottak Ördög Nóráék Balatonakarattyán. A sztárpár nagyon büszke az új, balatoni vállalkozására, melyhez kapcsolódón most egy új szolgáltatással rukkoltak elő.

Ördög Nóra

Újabb terve valósult meg Ördög Nórának – Fotó: TV2

A Dancing with the Stars zsűritagja a közösségi oldalán árulta el, hogy egy becsületkönyvtárral bővült az üzletük – szúrta ki a Blikk. Fotókat is posztolt az olvasnivalókkal folyamatosan gyarapodó könyvespolcról.

Egész nyáron szerettem volna egy “becsületkönyvtár”-könyvespolcot a kisboltunknál. Csak aztán annyi minden történt, hogy sok más egyéb mellett ez is elmaradt. De most, a helyiek szervezéshez kapcsolódva végre megvalósult. Még kevés rajta a könyv, de egyrészt én is hozok még egy nagy csapattal, másrészt nagyon számítok Rátok is! Ha arra jártok felénk, és vannak olyan könyveitek, amiket szívesen felajánlanátok, tegyétek ki a polcra! És azzal a lendülettel vegyetek is el belőle bátran! Ha olvasgatnátok valamit, de nem hoztatok magatokkal könyvet, innen bármikor “kölcsönözhettek“” – újságolta örömmel a műsorvezető.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top