nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék változást vezettek be kisboltjukban

Ördög Nóráék sokakat érintő változást vezettek be kisboltjukban

Az utóbbi néhány hétben többször is lehetett hallani Ördög Nóráék balatonakarattyai vállalkozásáról. Most újabb változás állt be a kisbolt életében.
Ördög Nóra és Nánási Pál

Néhány héttel ezelőtt már oda jutott Ördög Nóriék balatonakarattyai kisboltjának ügye, hogy a rendőrséget és a városvezetést is be kellett vonni. A Nekem a Balaton sikere ugyanis minden várakozást felülmúlt, még magukat a tulajdonosokat is meglepte: az érdeklődők csak úgy özönlöttek, aminek következtében az egykor csendes üdülőövezetben nagy lett a zaj, a lakók pedig nem merik kiengedni az utcára a gyerekeiket.

Nóri az esettel kapcsolatban azt írta, habár korábban felhívták az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, a felhívásuk süket fülekre talált. „Amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók érkezzenek és parkoljanak ide, addig mondhatunk bármit. Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás”nyilatkozta a páros a Borsnak.

Miközben folyamatosan dolgoznak a helyzet feloldásán, Nóriék újabb sokakat érintő változást jelentettek be a bolttal kapcsolatban a közösségi oldalukon: „Biztosan tudjátok már, hogy megváltozott a Nekem a Balaton nyitvatartása. Hétfőtől-szombatig: 8:00–20:00-ig. Vasárnap pedig 8:00-tól 18:00-ig vagyunk nyitva. Viszont a Google még mindig a nyári nyitvatartást írja ki, hiába jeleztük, hogy változott” – idézi Instagramon közzétett posztjukat a Blikk.

Ördög Nóráék közös vállalkozása: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top