nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó unokája, Szűcs Csaba a családi helyzetről

Pécsi Ildikó unokája, Szűcs Csaba: „Sok mindenért hálás lehetek a nagyszüleimnek”

Az elmúlt években Pécsi Ildikó unokájáról sokat hallottunk, Szűcs Csaba most arról mesél, hogyan kezdett új életet.

Az elmúlt években Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötti családi, jogi hercehurca egy hosszúra nyúlt sárdobálássá vált, ahonnan úgy tűnt, nincs visszaút. A színésznő belebetegedett a családi viszályba, amelyben idősebb unokája, ifj. Szűcs Csaba neve is sokszor elhangzott, aki egy-egy alkalommal maga mesélt a családi viszályról. A Szűcs Lajos temetése körüli gyász és a legendás labdarúgó utolsó kívánsága összehozta Pécsi Ildikót az unokájával. Ezzel kapcsolatban is kérdezték Csabát ma a Mokkában. 

ifj. Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó unokája

Ifj. Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó unokája mesélt az újrakezdésről

„Fontosnak tartom a családot abból a szempontból, hogy tartozni valahová, illetve érezni, hogy kellünk, épp olyan szükséges, mint az, hogy az embert olyan emberek vegyék körbe, akik segítik kiteljesedni. Jelenleg a mi családi állapotunkról azt tudnám elmondani, hogy igyekszünk segíteni egymást, és ez, főleg az elmúlt éveket tekintve egy szép kezdet és egy őszintén nagy dolognak gondolok. (…) Van egyfajta kommunikáció, egy normálisnak nevezhető emberi kapcsolat. Mindenképpen jó irányba halad az elmúlt években nem olyan jól megoldott dolog.”

Csaba elmondta a műsorvezető kérdésére, hogy szerette volna, ha rendbe jönnek a dolgok otthon, mert ezt tartja egészségesnek és előrelendítőnek. Mostantól szeretne inkább egyedül érvényesülni, és nem csak Pécsi Ildikó unokájaként szerepelni, noha büszke a nagyszüleire. 

„Mint mindennek, ennek is megvan a maga negatív és pozitív oldala egyaránt. Sok mindenért hálás lehetek a nagyszüleimnek, és nincs azzal problémám, hogy mindazok mellett, amiket ők elértek, a nevük, az életművük hatással van az enyémre. Remélhetőleg érek majd annyit, hogy az, akit érdeklek, magam miatt hallgasson meg.”

Nem Pécsi Ildikó miatt szeretne valaki lenni ifj. Szűcs Csaba, erről is mesél: 

Másoknak is sikerült új életet kezdeni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top