nlc.hu
Sztárok

Hazaköltözött Pap Rita és Bodnár Attila

16 év után visszaköltözött Magyarországra Pap Rita és Bodnár Attila, így néz ki most a zenészpár

A zenészpár a '90-es években aratott nagy sikert érzelmes popdalaikkal, majd később jellegzetes gyerekműsoraikkal. Most egy önálló tévéműsorral térnek vissza.

Hazaköltözött Ausztriából Pap Rita és férje, az ex-Modern Hungáriás Bodnár Attila. A híres előadóművész-páros 16 évet töltött a határ másik oldalán, Burgenlandban. Mint a Tények Pluszban elmondták, a  gyerekek kirepültek a családi fészekből (a házaspár fia Grazban dolgozik, a lányuk Bécsben; egyik építészmérnök, a másik fotóművész), nekik pedig itt a helyük, Magyarországon. Már be is rendezkedtek, Bükfürdőn folytatják közös életüket.

Pap Rita és Bodnár Attila

Amint lecseng a Covid, koncertezni indul Pap Rita és párja, Bodnár Attila (Forrás: Mokka – videó)

Ráadásul a hazaköltözés új szakaszt is nyitott az életükben. Saját műsorral térnek vissza a tévéképernyőkre: a Zenebutik csatornán vasárnap este indul velük a Sztárshow. Pap Ritáék nagyon sokat készültek erre a műsorra, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szórakoztathassák a rajongóikat. Az adásonként előadott 3 produkciójuk mellett sztárvendégekkel is készülnek a show-ra.

Abban bíznak, hogy a jövő évük koncertekkel lesz tele. Pap Ritáék egyébként 35 éve élnek boldog házasságban. „A kompromisszumkészség, a tolerancia, a türelem egymással szemben, és tudni kell szétválasztani, ami fontos és kevésbé fontos, hogy érdemes-e összeveszni rajta, vagy balhét csinálni belőle” – sorolta a hosszú, boldog házasságuk titkát Pap Rita. Bodnár Attila úgy véli, elsődleges az, hogy őket a zene, a hivatás, a művészet hozta össze, és egyformán becsülik egymás munkáját.

A házaspárhoz egyébként örökzöld, egy ország fülében csengő dallamok köthetők:

 

Még több Akkor és Most az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top