nlc.hu
Sztárok

J.A.G. - Becsületbeli ügyek szereplői akkor és most

Akkor és most: Mi történt a J.A.G. – Becsületbeli ügyek szereplőivel?

15 év telt el a sorozat befejező része óta, megnéztük, mi lett Harmmal, Mackel és Buddal. Mármint, az őket alakító színészekkel.
JAG, Becsületbeli ügyek,

10 évadon át, 2005-ig futott a nagy sikerű jogi dráma sorozat, a J.A.G. – Becsületbeli ügyek. A kilencvenes évek végén mi is hamar megszerettük a főszereplőt, ifjabb Harmon Rabb őrnagyot, aki apja nyomdokaiba lépve vadászpilóta lett, ám egy súlyos baleset derékba törte karrierjét. Miután megállapították hogy farkasvakságban szenved az őrnagy, akit mindenki csak Harmnak szólított, a Legfőbb Katonai Ügyészség kötelékébe lépett, és katonai bűnügyeket derített fel. Érdekesség: a sorozat megálmodója, Donald P. Bellisario maga is szolgált a tengerészgyalogságnál.

Eredetileg a JAG egy évadot élt csak meg az NBC-n a nem túl fényes nézettségi adatok miatt, ám 1997-ben, a CBS további 9 évadot rendelt be belőle. Döntésüket végül nem bánták meg, a sorozat sikeres lett és az NCIS egyik „ihletője” lett.

david james elliott, JAG
Megnézem
Összes kép (8)

(Kiemelt kép: CBS/Getty Images)

Még több akkor és most cikket itt találsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top