nlc.hu
Sztárok

Ember Márkot hazaküldték

Hazaküldték a színházból Ember Márkot, teljesen megváltozott az élete

Ember Márk kristálytisztán emlékszik arra a napra, amikor tavasszal, a járványügyi korlátozások bevezetése miatt már az aznapi előadást sem tarthatták meg.

Nagyot fordult a világ Ember Márkkal, mikor márciusban bevezetésre kerültek a járvány miatti korlátozó intézkedések. A színész épp az esti előadásra készült, amikor jeges zuhanyként érte, hogy egy darabig nem léphet színpadra.

„Délután három volt, kicsit korábban értem a színházba. Bementem az öltözőbe, lefeküdtem kicsit pihenni, de az öltöztető felébresztett, hogy menjek haza, mert a járvány miatt egyelőre nem lesz több előadás. Azt hittem, hogy álmodok és mindez csak abban történik. Azóta is megpróbáltam magamat többször »felébreszteni«, de sajnos ez a valóság” – mondta Ember Márk, aki a karantén alatt rendszert vitt az életébe.

„A párommal kialakítottunk egy napirendet, megvolt, hogy mikor mit csinálunk. Kifestettük a lakást, főztünk, sportoltunk, néha beiktattunk egy-egy egészségügyi sétát. Naivan azt reméltem, hogy mindez csak egy-két hét lesz, de persze nem így lett. Ettől függetlenül elképesztően szerencsés vagyok, hogy szinte az első között térhettem vissza a színpadra a Puskás-musicalnek köszönhetően – emlékezett vissza a fiatal tehetség, akinek mindennapjait azóta is meghatározza a járványhelyzet. – Minden gondolatom akörül forog, hogy mi történik most, mi lesz holnap. Sajnos hírfüggő lettem, van, hogy tíz percenként ránézek a telefonomra, hogy lássam, ha valami változás állna be a járvány miatt. Egyrészt remélem, hogy javulni fog a helyzet, másrészt azt is, hogy erről leszokom majd, mert ez nem normális állapot” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének Ember Márk, akit nemrég a Love Bistróban láthattak a nézők.

ember márk és párja

Ember Márk és párja a Love Bistróban (Fotó: TV2)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top