Meghan Markle szerint tavaly őt trollkodták a legtöbbet a világon

nlc | 2020. Október 11.
Harry herceg felesége őszintén mesélt a szinte kibírhatatlan online zaklatásról.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle október 10-én, a mentális egészség világnapján a Teenage Therapy című népszerű podcastműsorban tűntek fel. A beszélgetés során Meghan hosszan és őszintén beszélt a tavalyi évéről. Elmondta, sokak szerint 2019-ben ő volt a világon a legtöbbet trollkodott személy, „mindezt úgy, hogy ebben az évben nyolc hónapot szülési szabadságon, a nyilvánosságtól távol töltöttem” – idézi Meghant a Sky.com.

Sussex hercegnéje az interjúban többek között szóvá tette, hogy a sajtóban ez idő tájt teljesen nonszensz, kicsavart dolgokat állítottak róla, ami ekkora mennyiségben gyakorlatilag szinte elviselhetetlen volt számára. „Mindegy, hogy 15 vagy épp 25 éves vagy; ha az emberek olyasmiket állítanak rólad, amik nem igazak, akkor az igenis károsan hat a mentális és érzelmi egészségedre” – mondta.

Az interjúban beszélt Harry herceg is, aki arról beszélt, hogy túlságosan könnyű beleesni a negatív gondolkodás csapdájába: „ilyenkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy szerencsére mindenkinek lehetősége van rá, hogy kivágja a negatív, mérgező szereplőket az életéből” – mondta, majd hozzátette, ő úgy zárja ki a negatív megjegyzéseket, bántásokat az életéből, hogy egyszerűen nem vesz tudomást róluk, nem olvassa el ezeket.

Olvass még többet Meghan Markle-ről az nlc-n: 

Exit mobile version