Sztárok

Harry és Meghan könyvéből végre kiderülhet, valójában miért szakítottak az udvarral

A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv augusztus 11-én jelenik majd meg.

Noha Harryt és Meghant a kapcsolatuk első pillanatától kezdve követi a sajtó, és cikkek tucatjai születtek az eljegyzésükről, az esküvőjükről és Archie fiuk születéséről, arról a példátlan döntésükről nem is beszélve, hogy szakítanak a királyi udvarral, Harry és Meghan igaz történetét csak kevesen ismerik.

Legalábbis ezt állítja Omid Scobie és Carolyn Durand, a két szerző, aki a párról szóló augusztus 11-én megjelenő, A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyvet jegyzi. „A könyv célja, hogy megrajzolja Harry és Meghan valódi portréját, egy olyan házaspárét, akik világszerte rengeteg embert inspirálnak emberbaráti, jótékony cselekedeteikkel, mégis sokakban hibás kép alakult ki róluk” – mondja Scobie és Durand.

Harry és Meghan könyvéből végre kiderülhet, valójában miért szakítottak az udvarralAhhoz, hogy „megrajzolhassák” ezt a bizonyos portrét, a szerzőpáros interjúkat készített a párhoz legközelebb álló emberekkel. „Hálásak vagyunk mindenkinek, aki információival segített minket abban, hogy pontosan mesélhessük el a sussexi herceg és hercegné történetét.”

Omid Scobie író, az udvar sajtómegjelenéseinek szerkesztője, a Harper’s Bazaar és az ABC News munkatársa. Carolyn Durand Emmy-díjas producer és író, aki közel két évtizedet töltött Londonban, többek között a Buckingham-palotában, ahol számos interjút készített már a királyi család tagjaival, beleértve magát Harry herceget is.

A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv Magyarországon, a nemzetközi megjelenéssel egyidőben, augusztus 11-étől vásárolható majd meg.

Olvass még többet Harry hercegről és Meghanról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top