Életmód

Meghan Markle egy dologra vágyik nagyon, mióta megint Amerikában él

Meghan Markle fontos társadalmi kérdésekben hallatta a hangját. Ezt hozta ki belőle, hogy leült beszélgetni Gloria Steinemmel.

Meghan Markle ismét az Egyesült Államokban él férjével, Harry herceggel és egyéves kisfiukkal, Archie-val. Néhány napja leült beszélgetni Gloria Steinem újságíróval és aktivistával, az amerikai feminista mozgalom nemzetközileg is ismert alakjával. Szép nyári délután volt, állampolgári jogaikról és kötelességeikről beszélgettek.

meghan markle,

Meghan Markle (Fotó: Gettyimages)

Markle azt mondta, azért örül, hogy ismét Amerikában él, mert így biztosan részt vehet a novemberi elnökválasztáson, ugyanis nagyon fontos számára, hogy szavazzon. „Ha nem szavazol, nem létezel” – fogalmazott meg válaszul sarkos véleményt Steinem. Markle arról is beszélt, örül, hogy Joe Biden demokrata elnökjelölt Kamala Harrist választotta alelnökjelöltjének. Csak remélni tudja, hogy minél többen elmennek majd szavazni.

Steinem ehhez azt fűzte hozzá, hogy a szavazófülke az egyetlen, ahol férfiak és nők garantáltan egyenlő jogokkal rendelkeznek.

Minden Meghan Markle-ről:

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top