nlc.hu
Sztárok

Harry herceg perel

Drónokkal zaklatja a média Harry és Meghan gyerekét, a hercegi pár perel

A média folyamatosan jogellenes képeket készít Archie-ról, mióta Harry herceg és Meghan Kaliforniába költöztek.

Harry herceg és Meghan Markle perelnek, hogy leállítsák fiúk, Archie fotóinak közzétételét és eladását, mivel azt állítják, a képeket Los Angelesi otthonukban készítették a fotósok magánéletük teljes figyelmen kívül hagyásával és megsértésével. A pár részletesen beszámolt arról a peres eljárásról, amely a média zaklatása miatt folyik.

Drónokkal zaklatják Harry és Meghan fiát

A pár 2019-ben. Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A kereset szerint megdöbbentő, hogy a média profitálni akart egy 14 hónapos gyermek privát életének kiteregetéséből. Meghan és Harry elmondta, a bulvár zaklatása akkor ért tetőpontjára, amikor az állították , hogy az Archie-ról készült képeket a család malibúi nyaralásán lőtték, miközben a valóságban saját udvarukon,  a család tudta nélkül készültek a képek a gyerekről. Archie ugyanis sosem jelent meg még nyilvánosan, és ez alól Malibu sem kivétel. Vagyis a fotók teljesen jogellenesen készültek.

A legfelsőbb bíróságra benyújtott perben a felperesek Harry és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje, az alperesek viszont egyelőre azonosítatlanok.

A pár egy nagy hálókerítést is készítettett a házuk köré, hogy a fotósok ne tudjanak képeket készíteni privát életükről, ám mindez azt eredményezte, hogy drónok jelentek meg a birtokuk felett, amelyek akár 20 méter magasból is tudtak fényképeket készíteni – akár naponta három alkalommal is. Néhány fotós még lyukakat is vágott a kerítésen, hogy lencsevégre kapja Archie-t.

Korábban megírtuk, a pár tavasszal költözött egy Beverly Hills-i luxuspalotába, ám még a pazar villában sem tudnak elrejtőzni a kíváncsiskodó szemek elől. Májusban kezdték őket drónokkal zaklatni, egy ismerősük szerint Harry akkor már ötször tett bejelentést a Los Angeles-i rendőrségen a fölöttük repkedő drónok miatt.

Harry és Meghan március vége óta nem használhatják a királyi fenség titulust, ettől függetlenül továbbra is a királyi család tagjának tartják őket, de nem képviselhetik II. Erzsébetet, és az eddigi járadékot sem kapják meg. 

A pár most azt reméli, az ügy lezárásával megkapják a gyermekükről készült fotókat, és a média felhagy zaklatásukkal.

(Euronews)

Még több hír a hercegi párról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top