nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle 2010-es videója

10 évvel ezelőtt még kicsit sem hercegnői melója volt Meghan Markle-nek – videó

Oké, hát ezek a videók nem Oscar-díjas alkotások, de ettől még szerepelt bennünk Meghan Markle, vagyis Meghan hercegné.
Meghan Markle régi videója terjed a neten

Meghan Markle 2018-ban lett hercegné, amikor az elvált asszony hozzáment a brit Harry herceghez. Hiába kapta meg azonban, nem kicsi hiszti árán, a legfényesebb koronát, hiába adtak neki rangot, és a Sussex Royal titulust, ő visszavágyott az Egyesült Államokba. Idén, a koronavírus-járvány közepén Meghan, Harry és kisfiuk Archie Kanadából Kaliforniába költözött, Meghan pedig narrátorként tért vissza a képernyőre. Persze már válogathat a felkérésekben, elvégre, ha csak névileg is, de hercegné maradt.

Ám nem volt ez mindig így. Korábban olyan munkákat is elvállalt, amire ma már talán nem annyira büszke, vagy amire ma már nem feltétlenül bólintana rá.  Ám az internet nem felejt, és a TikTokon újra pörögni kezdett egy 2010-es sörreklám, amiben Meghan szerepelt. A történet szerint ő volt a pultos, aki a férfi vendég skinny típusú farmerján viccelődik. 

 

De ne feledjük, hogy Meghan Markle volt az is, aki a bőröndöket nyitogatta az Áll az alku amerikai verziójában. Egykori szereplőtársai kaptak is az alkalmon, és amikor Meghan hozzáment Harry herceghez, sorra nyilatkoztak arról, hogy milyen kifinomultan és  türelmesen tartotta a bőröndöket a felvétel alatt.

Ennyit a múltról, ha viszont inkább a jelenről olvasnál:

kiemelt kép: Ben STANSALL / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top