nlc.hu
Sztárok

Diana hercegné és a fiai ritka fotón

Így nézne ki a felnőtt fiai oldalán Diana hercegné

Különös fotót készített egy hölgy. A kép azt mutatja meg, hogyan nézne ki Diana hercegné a felnőtt fiai oldalán, ha ma is élne.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, tegnap lett volna az 59. születésnapja Diana hercegnének. Károly herceg néhai felesége 1997-ben, egy súlyos autóbalesetben hunyt el. Szívfájdító volt látni, hogyan követte anyja koporsóját a temetésen az akkor 15 éves Vilmos, és 13 éves Harry. 

A hercegek többször beszéltek már arról, hogy milyen volt úgy felnőni, megházasodni és apává válni, hogy életük ezen fontos eseményein nem lehetett mellettük az édesanyjuk. “Semmihez sem hasonlítható az a fájdalom, amit az édesanyám elvesztésekor éreztem”- mondta a BBC riporterének korábban Vilmos herceg, aki anyja halálának 20. évfordulóján is beszélt a fájdalmáról. “Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe az édesanyám és ne hiányozna pokolian. Lassan húsz év telt el a halála óta, de a szeretetem sosem múlik el”- tárulkozott ki a háromgyermekes Vilmos herceg.

Vilmos herceg, Harry herceg és édesanyjuk Diana

Diana hercegné és fiai 1991-ben. (fotó: Profimedia)

Vilmos öccse talán még nehezebben dolgozta fel imádott anyja elvesztését. Harry mindig kiemeli, hogy a legrosszabb, amit ilyenkor az ember tehet, ha bezárkózik, és nem beszéli ki a gyászt, a fájdalmát. Bár a testvérek az elmúlt időszakban eltávolodtak egymástól, biztosak vagyunk benne, hogy ez nem tart örökké, és lassan majd olvadni kezd köztük a jég. Ezt akarná édesanyjuk, Diana is. Az Insta egyik felhasználója pedig a hercegnő szülinapja alkalmából készített egy fotót arról, hogyan nézne ki a hercegné a felnőtt fiai társaságában, ha még élne…

View this post on Instagram

✨#yingfashioncanvas ✖️#RoyalFamily You may be gone from our sight, but you are never gone from our hearts. • Today marks a poignant day for the British royal family as Princess Diana would have celebrated her 59th birthday. Happy birthday in Heaven, Princess Diana! Thanks for the legacy left for us, you’re indeed the People’s Princess that inspired the whole world. My hope is that even for a moment, I would be able to help anyone who read this to see the world a little bit different, to find hope and eternal love within ❤️ • #surrealart #thenandnow #princessdiana #princewilliam #princeharry #fashionillustration #lovelife #autumnying #yingfashioncanvas

A post shared by Luxurious Fashion d'Art 🇲🇾🇸🇬 (@autumn.ying) on

Diana unokái:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top