nlc.hu
Sztárok

Károly herceg Meghanról

Károly herceg az első perctől tudta, hogy Meghanből nem lesz családtag

Meghan Markle-nek állítólag már az udvarba érkezésekor eldőlt a sorsa.

Legalábbis ezt állítja a Daily Mail című brit bulvárlap, és a lapnak nyilatkozó Nigel Cawthorne, akinek nemrég András hercegről és az Epstein-botrányban játszott szerepéről könyve jelent meg. Cawthorne egy interjújában váltig állította, hogy Meghan Markle sorsa már az udvarba érkezésekor megpecsételődött.

Ennek oka azonban nem Katalin volt, akivel Meghan gyakorlatilag az első perctől híresen rossz viszonyban volt. A későbbi sussexi hercegné sorsát nem a sógornője, hanem apósa, a 71 éves trónörökös, Károly herceg pecsételte meg az udvarban – legalábbis a jól értesült Cawthorne szerint, aki állítja, Meghant végül makacssága és kemélyfejűsége tette nem kívánatossá az udvarban. Azok a tulajdonságok, amiket Károly egyébként a legjobban kedvelt Meghanben.

„Ebben a cégben csak egyetlen erős nőnek juthat hely – és az a királynő” – idézi Cawthorne Károly herceget, aki szerinte egy zárt, egy irányba tartó családban hisz, épp ezért aggódva figyelte Meghan és Harry népszerűségének a növekedését. Mikor a helyzet kezdett tarthatatlanná válni, a család, Károly vezetésével azonnal összezárt, és kivetette magából a lázadó hercegnét.

Olvass még többet Károly hercegről és a brit királyi családról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top