nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle családja hétköznapi

Sosem látott fotóval bizonyítjuk Meghan Markle családja mennyire hétköznapi

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland bebizonyítja, mennyire hétköznapi életet él.

Doria Ragland, Meghan Markle édesanyja nem egy fellengzős típus, jelenleg jógaoktatóként és szociális munkásként dolgozik.  „Anya többnyire idősekkel dolgozik. Ő egy szabad szellemű klinikai terapeuta” – mesélte anyjáról korábban Meghan, amikor még színésznőként adott interjúkat.

Mint ismeretes Doria és Meghan között szoros az anyja-lánya kapcsolat, Meghan az eljegyzése előtt ezt mondta róla:

„Vidámságot, vigaszt, támogatást és feltétel nélküli szeretetet kaptam egész életemben az anyámtól. Ő az a személy, aki inspirál és bátorít engem”

Doria Ragland Clevelandben született, még kisgyerek volt, amikor a család Kaliforniába költözött. Időközben a szülők elváltak, az ifjú Doria pedig kitanulta a sminkesszakmát. Később állást kapott a népszerű szappanopera, a General Hospital forgatásán. Itt találkozott Tom Markle-lel, aki világítóként és operatőrként dolgozott. A nő azonban nem sokáig maradt a szórakoztatóiparban. Egy ideig utazási ügynökként tevékenykedett, majd pszichológiából szerzett diplomát. 1979-ben házasodott össze Thomas Markle-lel, két évvel később pedig megszületett Meghan.

És hogy mennyire hétköznapi életet él Meghan édesanyja? Azt a következő fotók is bizonyítják.

Például Doria is éppen olyan nemes egyszerűséggel viszi ki a szemetet, mint bárki más, testőrök, slepp nélkül, sőt, még egy bejárónője sincs, aki ezt megtegye helyette.

És ha kukát kell húzni, akkor kukát kell húzni:

Meghan Markle édesanyja, Doria

Fotó: profimedia, Rights-managed

Meghan MArkle édesanyja kukát húz

Fotó: profimedia, Rights-managed

Doria imád kutyát sétáltatni:

Sosem látott fotók Doria Raglandről

Meghan Markle anyukáját nem követi külön testőrség. (Fotó: profimedia, Rights-managed)

Olvass még többet Meghan Markle-ról:

(Nyitó kép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top