nlc.hu
Sztárok

Fekete Pákó új dala

Fekete Pákó új dalt dobott piacra, de minek?

Fekete Pákót rég láthattuk, most egy új dallal büntet minket.

Fekete Pákót legutóbb talán a Norbi Update reklámban láthattuk, amint kiszolgálja Rubint Rékát az egyik üzletben. Kapott hideget-meleget, bár inkább a fitneszgururól szólt a negatív kommentáradat ezúttal. Előtte pár hónappal egy karácsonyi dallal jelentkezett, de azóta nem nagyon szerepelt a médiában. Most visszatért, megmutatjuk az új dalát, és mindenki döntse el, hogy milyen érzéseket vált ki belőle.

Fekete Pákó dala egyébként nagyot megy a legnagyobb videómegosztón, hiszen egy napja sincs kint, de már a 30 ezret súrolja a nézettsége. Szerencsére – ha esetleg valaki nem értené – a szövegét is elolvashatjuk a felvétel alatt, ebből idéznénk a refrént.

Zsuzsi, Zsuzsi mutasd a szoknyád! Van-e benne szőrös macska vagy valami más?

Én vagyok a megmentőd, mondd, mire vársz? Úgysincs már menekvés, na te gyere már!

Zsuzsi, Zsuzsi mutasd a szoknyád! Van-e benne szőrös macska vagy valami más?

Nos, ezek után, ha van még kérdés, azt mindenképp a videó alatt tegyék fel, mert mi nem biztos, hogy tudunk rá választ adni. A kommentelők egyébként jót derültek a dalon, és volt egy hozzászóló, akivel abszolút egyetértünk. 

,,Annyiból imádni való, hogy erőlködnek sokan hogy igazi trasht alkossanak miközben Pákó könyökből hozza 10 éve” – írta Balázs.

fekete pákó

Fekete Pákó új dallal jelentkezett (Fotó: YT)

Sztárok, akik hosszú idő után dobtak ki új videoklipet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top