nlc.hu
Sztárok

Hadas Kriszta kórházba került

Hadas Kriszta kórházba került, műteni is kellett

Amikor jelentkeztek a tünetek, Hadas Kriszta nem kérte egyszerre az orvos segítségét.

Hadas Kriszta kórházba került, sőt, meg is kellett műteni. A műsorvezető megsüketült az egyik fülére, az, hogy a műtét sikerült-e, meg lehet-e menteni a hallását, csak körülbelül fél év múlva derül ki – írja a Blikk.

„Csakis saját magamat hibáztathatom. Leadási határidő volt, készült a koronavírus előtt elkezdett új évad befejező hat része, folyamatosan forgattunk, hiszen attól, hogy én nem hallok, a gyerekek még megszületnek. Szédültem is, de aznap is volt dolog bőven, így nem foglalkoztam vele. Arra gondoltam, csak be van dugulva, és majd elmúlik. Aztán teltek a napok, és ugyan a szédülés elmúlt, a jobb fülemre továbbra is süket voltam, de egyszerűen nem volt időm orvoshoz menni. Illetve minden mást a probléma elé helyeztem, és ez nagy hiba volt” – vallotta be Hadas Kriszta, akit nemrég fiatalkori fotón is láthattunk.

Hadas Kriszta kórházba került

Hadas Kriszta csak magát hibáztatja a kialakult helyzet miatt (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Az orvos azonnal kórházba fektetett, napokig szteroidos infúziót kaptam, de már nem hatott. Műteni kellett. A fülem mögül vett zsírszövetből pótolták a hallócsont körül elhalt szöveteket. Ez még csak az első lépés volt, hogy sikerül-e megmenteni a hallásomat, körülbelül fél év múlva derül ki” – árulta el Hadas Kriszta.

Még több érdekes cikk Hadas Krisztáról:

(Nyitó kép: smagpix/Piroska Olajos )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top