nlc.hu
Sztárok
20 évet is letagadhat Rippel Feri

20 évet is letagadhat Rippel Feri

Nemrég csontkovács mesterségre váltott az artista, most Növényi Norbertet vette kezelésbe.

Már jó ideje küzd a hát- és térdfájdalmakkal Növényi Norbert, akinek panaszait megelégelte jó barátja, Bárdosi Sándor. Ezért úgy döntött, közös ismerősükhöz, a nemrég hivatalosan is csontkováccsá lett Rippel Ferihez fordul segítségért, hogy vegye kezelésbe Norbit. „Szeretem a természetes gyógymódokat, eleve egy kicsit eltávolodtunk ezektől, jó visszatérni az “alapokhoz”. Nagyon bízom Rippel Feriben, csak rá kell nézni milyen jó bőrben van, egy 20-ast letagadhat a korából. Sajnos rólam ez nem mondható el” – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert, akit azonnal kezelésbe vett az öregedést megállító Rippel.

Rippel Feri

Rippel Feri megvizsgálja Növényit

A testvéremmel túlvagyunk 2-3000 fellépésen, de rájöttünk arra, hogy ahhoz, hogy a napi 3 előadást bírjuk, kell valami, ami tölti a testünket. Ezért biohackelést csináltunk, beleástam magam az anatómiába és egységbe hoztam a szervezetem. 30 éve foglalkozom ezzel, egyre többen kértek tőlem tanácsot és mivel nagyon szeretek adni, segíteni, ezért úgy gondoltam hitelesítem a tudásom. Most már hivatalosan is csontkovácsként dolgozom és segítek a harmonikus, egészséges test elérésében” – mondta Rippel Feri, aki azonnal rátapintott Növényi problémáira.

A háta középső részén van némi meszesedés, de a karjánál és a térdénél is van min dolgozni. Azonban mindez helyrehozható rendszeres kezeléssel, otthoni gyakorlatokkal. 3-4 év és ezek a problémák megszűnhetnek! Mindig azt mondom, hogy a cél a 100 éves életkor megélése. Ez egyáltalán nem lehetetlen, sőt! A mostani állapothoz képest fél év alatt csúcskatonát lehetne faragni akár Norbiból, akár Sanyiból, csak tenni kell érte, felállni a kanapéról és foglalkozni magunkkal, az egészségünkkel” – árulta el Rippel Feri, akinek az exneje brutálisan kigyúrta magát.

Olvass még Rippel Feriről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top