nlc.hu
Sztárok

Rippel Feri a fiával SUP-ozik

Rippel Feri a fiával SUP-ozott a Mokkában, de az egész jelenet homályos számunkra

Rippel Feri és kisfia, Herkules Balatonon mutatták meg a Mokka riporterének a SUP rejlemeit.

Rippel Feri életvitele – elmondása szerint – a nők többségének imponál, ám jelenleg nincs párja. Az előző barátnőjével egy félreértés miatt szakított, azóta pedig szingliként éli a mindennapjait. Így még több ideje jut a fiára, akivel éppen a Balatonnál nyaralnak. A Mokka stábja ott látogatta meg őket, és miután a riporter hölgyet is rávették a SUP-ozásra, meséltek arról, hogy tulajdonképpen miért is kezdték el a sportot.

Rippel Feri állítása szerint ezáltal is gyakorolják az akrobatikát, hiszen a hullámzó Balatonon nagyon nehéz megtartani az egyensúlyt. Ettől függetlenül a fejenállás is összejött neki, majd többször is vízbe esett, lelocsolva ezzel az egyébként ruhában SUP-ra álló riportert. A sztár fia, Herkules is mesélt róla, hogy miért szereti ezt a sportot, illetve elárulta, hogy apja nyomdokaiba szeretne lépni, és a mindennapos sportolás mellett az egészséges életmód is nagyon fontos számára.

Végül nem tudtuk meg, hogy az egész riportot miért a Balaton vízén készítették, főleg SUP-ozás közben, de legalább láthattuk Rippel Ferit fecskében, és a fiát, ahogyan a deszkán gyakorol.

Rippel Feri jó formában van:

rippel feri és a sup

Rippel Feri a Mokkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top