TV-sztárok

Rippel Feri diétás módszerét megfigyeli a NASA

Annyira sikeres Rippel Ferenc diétája, hogy állítólag még a NASA is érdeklődik a módszer iránt. A jelszó: nulla szénhidrát.

Minimális szénhidrát, minimális fehérje: ez a ketogén-diéta receptje, melyre Rippel Feri esküszik. Az artista szerint ugyanakkor “a gyógyszeripar miatt” fogyasztanak az emberek szénhidrátot, pedig nem is lenne rá szükségük. Szóval lehet, hogy némi fenntartással fogadhatjuk Rippel szavait.

“A csökkentett szénhidrátbevitel azt eredményezi, hogy a májam a zsírokat zsírsavakká és ketonokká alakítja, amelyek biztosítják a testemnek a szükséges energiát” – avat be az alapokba Rippel.

“Nemrégiben a katonaság és az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA is elkezdett érdeklődni a ketogén életmódra való átállás utáni állapotom iránt, mivel amellett, hogy 21 kilót fogytam, és keveset eszem, energikusabb vagyok, mint valaha, és nőtt az izomösszetételem. Rendszeresen járok vérvételre, vérnyomásmérésre és számtalan egyéb vizsgálatra, mert az eredményeim segítik például a katonák és űrhajósok étrendjének összeállítását. Ez is csak azt bizonyítja, hogy soha sem leszek beteg” – fogalmazott a Lokál szerint Rippel Feri.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top