nlc.hu
TV-sztárok

Paprika Dorina véleménye

Farm VIP: Paprika Dorina kiakadt azon, ahogy Rippel Feri a testéről beszélt

A fiatal lány szerint undorító volt, ahogy vele beszéltek.

Csütörtök este párbajozott egymással Paprika Dorina és Sánta Laci. Mielőtt azonban elkezdődött volna a verseny, a piros csapatnak meg kellett indokolnia, hogy miért pont Dorinát akarják hazaküldeni. Ekkor lépett elő Rippel Feri, aki szerint ebben a műsorban szükség van arra, hogy a játékosok erősek legyenek.

„Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, sajnos egyelőre olyan hiányosságod, amit pótolni kell” – mondta Rippel Feri.

„Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam… engem ne alázzanak meg! Komolyan mondom… mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, mikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító” – reagálta a hallottakra a kiesett Paprika Dorina, aki később a Story magazinnak adott nyilatkozatában is elmondta, hogy volt olyan személy, akiben csalódott a műsor során.

„Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében. Ugyanakkor hálás vagyok, hogy 18 évesen ekkorát küzdhettem. Megtanultam, hogy a felnőttek világában nem számít a két szép szemed, a tiszta szíved” – szemlézte a 24.hu.

Paprika Dorina

Paprika Dorina (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top