nlc.hu
TV-sztárok

Paprika Dorina önképzavaráról vallott

Paprika Dorina önképzavarral küzd: „A saját tetteimre sincs ráhatásom, mentálisan szétestem”

Családja rendkívül aggódik a fiatal lányért.

Paprika Dorina pár hónappal ezelőtt még büszkén mutatta meg, hogy milyen szépen sikerült lefogynia. Nem titkolta, túlsúlyát betegség okozta, ugyanis policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van. Végül sikerült olyan életmódot találnia, amivel bár az elején küzdött, ma már le sem tud állni vele. 

Paprika Dorina

Fotó: TV2

Győzike keresztlánya nemrég ünnepelte 19. születésnapját, ám a mindig vidám, cserfes lánynak még a jeles napon sem sikerült mosolyt csalni az arcára. Most a Story magazinnak számolt be arról, súlyos mentális problémákkal küzd. 

Magamnak is be kell ismernem, önértékelési problémáim vannak. Önképzavarral küzdök. Ha belenézek a tükörbe, még mindig a régi Dorinát látom, pedig közben több mint negyven kilót fogytam, és a családom szerint már zörögnek a csontjaim. Ők már könyörögnek nekem, hogy hagyjam abba azt, amit csinálok, de néha úgy érzem, a saját tetteimre sincs ráhatásom. Mentálisan szétestem

– vallotta be Dorina, aki tisztában van a gonddal és elhatározta, szakember segítségét kéri. 

Mint kiderült, nem csak emiatt érzi magát rosszul. Habár korábban arról szóltak a hírek, boldog párkapcsolatban él, e téren is komoly változások álltak be. „Jelenleg nem élek együtt a párommal, de jó a kapcsolatunk egymással. Nem egy harmadik fél miatt alakult így, és nem is a fogyókúrám miatt. Neki túl szép lelke van a média világához, nem akartam őt kitenni annak, ami ezzel jár, csak ezért nem mutogattam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top