nlc.hu
Sztárok

Paprika Dorináék szakítása

Szakított 10 évvel idősebb párjával a Farm VIP sztárja, Paprika Dorina

Nehéz időszakon megy most keresztül Győzike keresztlánya.

Paprika Dorina nemrég komoly hasi műtéten esett át, ahol komplikációk léptek fel, most pedig a magánéletében került mélypontra: szakítottak 10 évvel idősebb párjával. A Farm VIP sztárja és kedvese 4 évig voltak együtt. “Egy benzinkúton ismerkedtünk meg, mindketten tankoltunk, utána bekövettük egymást Instagramon és elkezdtünk beszélgetni. (…) Olyan jól megtaláltuk egymásban azt, akit keresünk, hogy nem merült fel probléma a korkülönbség miatt”mesélte korábban a párjáról a 18 éves lány, akivel már a kapcsolatuk legelején összebútorozott Kiskunhalason. Bevallotta akkor, hogy a Farm VIP idején éppen hullámvölgyben voltak, de a forgatás alatt rájöttek, hogy hiányoztak egymásnak. Most azonban úgy tűnik, nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Paprika Dorina,

Paprika Dorina a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Sajnos több szempontból is megborult az életem. Igyekszem minél hamarabb mentálisan is összeszedni magam”nyilatkozta most a Ripostnak a szakítás kapcsán.

Paprika Dorina amúgy 17 évesen a Séfek Séfében szerepelt, tavaly pedig a Hal a tortán-ban és a Farm VIP-ben is bizonyított.

Az utóbbi időben több mint 40 kilótól szabadult meg. Az elképesztő átalakulás nem véletlen: policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, emiatt tavaly márciusban teljes életmódváltásba kezdett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top