nlc.hu
Sztárok

Paprika Dorina hasi műtétje

Komplikációk léptek fel Paprika Dorina hasi műtétje során

Szerencsére már otthon lábadozik.

Paprika Dorinát, Győzike keresztlányát a Farm VIP legutóbbi évadában ismerhette meg az ország. A cserfes, jókedvű lány azonnal belopta magát az emberek szívébe. Nem olyan régen pedig elképesztő átalakuláson ment át, ugyanis 42 kilótól szabadult meg. 

Paprika Dorina

Fotó: Trenka Attila

Bár az eredménnyel elégedett, ezt egy sor rossz hír előzte meg. Mint kiderült, policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, ami miatt teljes életmódváltásba kellett kezdenie. Sőt, egy műtéten is átesett, amiről most a Borsnak mesélt bővebben. 

Óriási hasi műtétem volt. Sajnos szinte már elviselhetetlen volt a fájdalmam, ezért fordultam sebészhez. Nem lehetett tovább halogatni, múlt héten kedden estem át az operáción, öt napot töltöttem a szolnoki kórházban, de már itthon vagyok. Gyógyulok, de időbe telik, mire teljesen felépülök. Komplikációk léptek föl, mert a másfél órásra tervezett helyett több mint egy órával töltöttem többet a műtőben. A körülményekhez képest jól vagyok, de egy ilyen csak megviseli az embert. Lábadozom, sokat alszom” – magyarázta a lapnak Dorina, aki nehéz időszakon van túl, ami további fogyáshoz vezetett. Több mint ötven kilót adott le, ami miatt szerettei egyre jobban aggódnak érte. 

A családom és a körülöttem lévők mind aggódnak értem, hogy álljak le. Az a baj, hogy ez már rossz irányba fordult nálam, mert még többet akarok fogyni. A tükörben még mindig kövérnek látom magam. Ha szégyen, ha nem, pszichológushoz fogok fordulni segítségért. Lelkileg nem tudtam feldolgozni, hogy a testem min megy keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top