nlc.hu
Sztárok

Paprika Dorina fogyása

Paprika Dorina elképesztően lefogyott, íme a végeredmény

A Farm VIP versenyzője betegséggel küzd, ezért is történt a súlyváltozás.

Paprika Dorina 42 kilótól szabadult meg. Az elképesztő átalakulás nem véletlen: policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, emiatt teljes életmódváltásba kezdett. Minderről egy korlátozott ideig megnézhető Instagram-sztoriban számolt be a követőinek. A poszt mellé egy friss fotó is társult, melyen jól látható a változás.

„Sajnos későn vették észre, hogy PCOS+Ir. betegségem van, így ezek miatt teljes életmódváltásba kezdtem. 2023 márciusában kezdtem el az egész procedúrát szakember segítségével, profi étrend alapján, tűpontos étkezésekkel, és ami a legfontosabb volt, hogy nagyon pontos adagmennyiségekkel. Természetesen étrend-kiegészítő is hozzájárult ehhez és heti 2 kardioedzés! Március óta 42 kg-ot fogytam, ruháim mérete fogyásom előtt XL/L volt, most M/L. A Farmon az ott tartózkodásom alatt 8 kg-ot fogytam, azóta még 14 kg-ot” – árulta el a fiatal lány.

Így néz ki most Dorina

És így nézett ki a Farm VIP forgatásain

Paprika Dorina

Győzike keresztlánya, Paprika Dorina még a műsorban (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top