nlc.hu
Sztárok

Jeff Bridges rákos

Nyirokrákkal küzd Jeff Bridges

A nagy Lebowski és A halászkirály legendája Oscar-díjas sztárja a Twitteren jelentette be, hogy limfómával diagnosztizálták.

2020 mindig gondoskodik arról, hogy ne fogyjunk ki a kellemetlen hírekből: ezúttal a Vasember és A nagy Lebowski zseniális és sokak által szeretett sztárja, Jeff Bridges jelentette be, hogy az orvosok nyirokrákot, más néven limfómát diagnosztizáltak nála – írja a Guardian.

A hétfő éjszakai Twitter posztba szerencsére csepegtetett egy kis reményt is, már csak a stílus miatt is, ahogy megírta:

Ahogy a Töki mondaná: Új szar került napvilágra. Limfómával diagnosztizáltak. Bár egy nagyon komoly betegségről van szó, mégis szerencsésnek mondhatom magam, mert orvosok egészen kiváló csapata figyel rám, és a prognózis is biztató. Elkezdem a kezelést, és tájékoztatni foglak titeket a felépülésemről.

Ezután egy újabb tweetben arra biztatta a követőit, hogy novemberben mindenképp menjenek el szavazni az amerikai elnökválasztáson. A rajongók kiakadtak, hogy a hétszeres Oscar-jelölt (az Őrült szívért meg is kapta a díjat), színészcsaládból származó kedvencük élete veszélybe került.

Levezetésképp jöjjön valami vidámabb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top