nlc.hu
Sztárok

Súlyos balesetet szenvedett Borbély Ricsi

Súlyos balesetet szenvedett az egykori X-Faktor-sztár, Borbély Richárd: „Újra kellett építeni a mutatóujjamat”

Borbély Richárd nem érti, hogy tudott ekkora sérülést okozni magának.

Borbély Richárd 2014-ben tűnt fel az X-Faktorban, azóta pedig operett-és musicalszínészként keresi a kenyerét. Az énekes a minap nagy balesetet szenvedett, méghozzá saját magának okozott sérülést. A baj hamar megtörtént, alig tud visszaemlékezni, hogyan is zajlottak pontosan az események. 

„Egy barátomnak segítettem, egyébként a pandémia alatt dolgozgattam, mivel minden barkácsolós dolog érdekelt, nemrég Bécsben is dolgoztam. Most pedig segítettem egy barátom kertjében a sövénynyírásban, ami elég jól ment, legalábbis eddig. Kedden a nap vége felé egy elektromos géppel nyírtam a bokrok felső részét, mikor megtörtént a baj. Nem is értem, hogyan történt, talán túl nagy lendülettel próbáltam mozgatni az elektromos gépet. A bal kezemen négy új megsérült, a mutatóujjam szenvedte a legnagyobb sérülést, azt teljesen újra kellett építeni. A kérdés most az, hogy miként fog gyógyulni, mert a színészet mellett zenélek is, ráadásul gitározok. Ráadásul minden most indult volna be, a Madách Színházban és az Operettszínházban is színpadra léptem volna” – részletezte a Blikk hasábjain Borbély Richárd, akinek a színház dolgozói sokat segítettek. 

View this post on Instagram

#elegemvan #kbmindenből

A post shared by Richárd Borbély (@borbely_richard_) on

Hírességek, akik súlyos balesetet szenvedtek:

borbély richárd

Borbély Richárd (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top