nlc.hu
Sztárok

Ő Debreczeni Zita unokatestvére, Dóri

Ő Debreczeni Zita bájos unokatestvére, Dóri, aki ma a Vacsorakirályban látható

A Vacsorakirály heti versenyzői között van Debreczeni Dóri, aki híres sógorától, Giannitól kért segítséget az egyik fogáshoz.

Ezen a héten Singh Viki indította a Vacsorakirályt, és a vendégek között volt Debreczeni Dóri is, aki életmódtanácsadóként vált ismertté. 14 év modellkedéssel a háta mögött sokat tanult az egészséges életmódról, rengeteg helyen járt már a világban, ahonnan inspirálódott, a versenyre azonban egy családi recepttel készül.

„A gnocchitól félek a legjobban, mert van nekem egy híres sógorom, Gianni, aki, mint jól tudjuk, egy baromi jól főző olasz pasi és a gnocchi receptjét tőle kértem el, hogy milyen arányban készítsem a krumplit a liszttel.”

A Vacsorakirály mai részében bizonyítja, hogyan állja meg a helyét a konyhában, és kiderül az is a Life TV műsorából, hogyan értékelik ezt a vendégei. Mindenesetre, annyit elárulhatunk, Gianni receptje gluténmentesen nem ugyanúgy működött, mint az eredeti verzió. 

„Mi Zitával olyanok vagyunk, mint a testvérek. Nekem nincs testvérem, és én a nővéremként tekintek rá” – meséli Dóri a Vacsirakirályban, ahol telefonos segítséget kért Zitáéktól.

Debreczeni Zita és Debreczeni Dóri tíz évvel ezelőtt: 

Debreczeni Zita és unokatestvére, Debreczeni Dóri

Debreczeni Zita és unokatestvére, Debreczeni Dóri az RTL Klub Reggeli című műsorában 2010-ben (Fotó: Sajtóklub/Bársony Bence)

Dóri korábban  írt a sztárpár esküvője után néhány kedves sort, amiből kiderült, milyen közel állnak Zitával. 

„és igen…. Elkelt!!! Csupán (csak) unokatestvérek vagyunk, de olyan mintha testvérek lennénk. Úgy szeretünk, és igen, úgy is tudunk veszekedni, mint a testvérek, de jóban-rosszban egymás mellett vagyunk mindig! Sok sok év alatt sok sok mindent éltünk meg egymás mellett, sokszor láttam már nevetni és sírni is, de így még sohasem ragyogott! Sok boldogságot és nagyon boldog névnapot kívánok! Köszönöm ezt az örök emléket és, hogy az első sorból nézhettem végig, ahogy igent mondtatok egymásnak Debreczeni Zita AUGURI Zita Annoni!”

Sztárok és testvéreik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top