nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Zalánki Gergő és Tóth Fruzsina

Megnősült Zalánki Gergő – párja,Tóth Fruzsina csodaszép menyasszony volt

Összeházasodott Zalánki Gergő és Tóth Fruzsina. Az ifjú pár hangulatos képeket mutatott a noszvaji esküvőjükről, amelyet életük egyik legszebb napjának neveztek.

A világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó az Instagram-oldalán több képet is megosztott az esküvőről, aminek helyszíne a fotók alapján Noszvajon, vagyis Zalánki Gergő szülővárosához, Egerhez közel volt. Az egyik legutóbb feltöltött képpárhoz pedig a következő idézetet írta:

„Fogadom, mindig harcolni fogok érted. Fogadom, én leszek a legnagyobb rajongód és legjobb barátod. Fogadom, hogy történjen bármi, szeretni foglak életem végéig.”

A nagy napról természetesen nemcsak ő osztott meg képeket, hanem felesége, Tóth Fruzsina modell is, aki az alakját hangsúlyozó csipkeruhában mondta ki a boldogító igent. 

Zalánki Gergõ a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának döntõjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkõzésen a Duna Arénában 2020. január 26-án. (Fotó:MTI/Czagány Balázs)

Zalánki Gergő a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának döntőjében játszott a Magyarország–Spanyolország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 26-án (Fotó: MTI / Czagány Balázs)

Még több cikk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top