nlc.hu
Sztárok

Lökdösődés a Házasodna a gazdában

Házasodna a gazda: tettlegességig fajult a vita Virág és Anett között

Durva jelenetek játszódtak le a Házasodna a gazdában, bár a kamera ezt nem vette.

Csupán egy héttel ezelőtt startolt a Házasodna a gazda új évada, máris tapintható a feszültség: főleg Peti gazda választottjai között, ahol Virág nem nagyon tudja elviselni, hogy nem egyedül küzd a gazda kegyeiért. Úgy látszik, nem jön ki túl jól a másik két lánnyal, ráadásul a minap Anett beleivott az italába, amiért nagyon kiborult, és ennek hangot is adott.

Mint az a pénteki adásban kiderült, ez nemcsak, hogy vitát szított, de még lökdösődés is kialakult, szóval tettlegességig fajult a dolog. Bár ez csak azért derülhetett ki, mert a reggelinél megbeszélték a lányok, de a kamera nem vette fel, legalábbis nem ment le az adásban. 

Elkezdtünk kiabálni, és egy kicsit meg is löktük egymást. A hangulat ma reggel is eléggé feszült volt

– állítja Anett, de Virág is elmondta az ő verzióját. 

„Úgy érzem, hogy ők (Laura és Anett) összejátszanak, és megpróbálják kihozni belőlem az állatot, hogy ez látszólagosan is ne tetsszen senkinek, és talán azért, hogy küldjön haza a Peti, aztán ezek meg egymásnak esnek kicsit később, nem tudom, hogy mire mennek amúgy” – mondta Virág a kamerák előtt, aki tisztázta, hogy Peti gazdáért jött, és szeretné megszerezni magának.

házasodna a gazda virág anett

Virág és Anett egymásnak mentek (Fotó: RTL Klub)

Olvass a Házasodna a gazda szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top